top of page
38.jpg

Ontdek wie ik ben

Ik sport zelf al jaren. Ik ben als kind begonnen met turnen en ging regelmatig mee naar de BBB of de aerobics. 

Ik heb altijd wel een drang gehad om actief bezig te zijn. Wandelen, joggen, skiën, rollerbladen, schaatsen, boksen, thaiboksen, karate, judo,... ik wou alles leren. 

In 2018 ben ik gestart met krachttraining. Ik merkte hoeveel voldoening ik haalde uit het sterker worden en het heeft me geholpen om me mentaal beter te voelen. 

In 2017 kreeg ik de diagnose autisme en ADD (attention deficit disorder). In het begin was ik erg zoekende hoe ik dit in mijn leven een plaats kon geven zonder dat het een negatieve invloed had op mijn dagelijks functioneren. Sport heeft me daarbij geholpen. Sport werd een nieuwe focus, een uitlaatklep waar ik negatieve gedachten in kwijt kon. Het heeft me geholpen naar een positievere mindset en positiever beeld.

Daarnaast heeft het sporten me ook geholpen om meer controle te krijgen op mijn eetstoornis. Door me te focussen op sterker worden in plaats van afvallen of spieropbouw, ben ik mezelf gaan aanvaarden hoe ik ben. Sterker worden heeft me geholpen om de kracht van mijn eigen lichaam te erkennen.

bottom of page