Maak kennis met Fitboost

Hoi, Ellen hier! Het gezicht achter Fitboost.

Als maatschappelijk werkster van opleiding besloot ik om het na 16 jaar over een andere boeg te gooien. Mijn passie voor sport en coaching bracht mij al snel bij personal trainer.

Goed voor je fysieke en mentale gezondheid

Omdat ik altijd wel een hulpverlener in hart en nieren zal blijven, wilde ik het mentale aspect niet vergeten. Sporten is namelijk meer dan alleen wat oefeningen doen. Het maakt je hoofd leeg en is goed voor je fysieke én mentale gezondheid.

En dat is ook iets dat ik wil uitstralen naar mijn klanten toe.
Ik wil hun mindset een positieve draai geven. Ik wil samen met hen aan de slag gaan en obstakels overwinnen want we verdienen het allemaal om ons goed te voelen.

Iets dat ik vroeger zelf niet besefte. Toen ik in 2017 de diagnose autisme en ADD (Attention Deficit Disorder) kreeg, was ik erg zoekende hoe ik dit een plaats kon geven zonder negatief te gaan denken. Sport heeft me daarbij geholpen.

Het werd voor mij een nieuwe focus, een springplank naar een positievere mindset en positievere kijk op het leven.

In 2018 begon ik dan ook met krachttraining. Het maakte me niet alleen sterker maar ik voelde me mentaal ook veel beter. Het gaf me bovendien meer controle over mijn eetstoornis. Ik erkende eindelijk de kracht van mijn eigen lichaam.

Wil je ook de kracht van je eigen lichaam ontdekken?

Sportkledij die positiviteit uitstraalt

Samen met de hulp van mijn partner Steve, is Fitboost intussen uitgegroeid tot een platform voor gemotiveerde mensen die hun grenzen willen verleggen en dat zowel fysiek als mentaal. En daar hoort natuurlijk ook een poweroutfit van Fitboost Gear bij, mijn eigen lijn van sportkledij die positiviteit uitstraalt en mensen met elkaar verbindt.

Shop dus snel je nieuwe sportoutfit bijeen!