Een online programma op maat.

Heb je het druk en heb je nood aan wat meer me-time? Wil je je dag in dag uit goed in je vel voelen? Dan is mijn online programma “Be strong, Be happy!” iets voor jou! Met dit 12-weken programma wil ik vrouwen tussen 25 en 50 jaar op weg helpen naar een fysiek en mentaal gezond lichaam!

Wat mag je verwachten?

Trainen waar en wanneer je wil, een voedingsschema op basis van je caloriebehoeften, relevante informatie om je doelen te bereiken en de nodige opvolging, samen maken we je sterker!

Thuis of in de fitness, met mijn online programma train je waar en wanneer je wil. Je plant de trainingsmomenten zelf in volgens je eigen (drukke) agenda.

We werken met een aangepast voedingsschema op basis van je caloriebehoeften.

Elke week krijg je toegang tot een educatief platform waar je filmpjes en informatie kan terugvinden over verschillende thema’s die je gaan helpen om je doelen te bereiken. Je krijgt ook wekelijks opdrachten om je kennis toe te passen in de praktijk. Want al doende leert men, toch?

Ik volg je wekelijks op via een check-in formulier en elke maand plannen we een evaluatiemoment in om te kijken hoe het met je gaat en welke voortuitgang je geboekt hebt.

Overtuigd?

Ben je overtuigd dat ik je kan helpen? Dan leren we elkaar best eerst even kennen.

Focus on
you!

Reviews

What they
say…