Personal coaching

Dat we samen gaan sporten, dat staat vast. Maar bij Fitboost krijg je meer dan dat. Samen gaan we je grenzen verleggen en brengen we je stilaan uit je comfortzone. Want je kan veel meer dan je denkt.

Ik zorg ervoor dat je de oefeningen op een correcte manier uitvoert en dat je de controle leert krijgen over je eigen lichaam. Je hebt het dus waarschijnlijk al begrepen: houding is voor mij heel belangrijk. Een goede houding en een technische uitvoering van de oefeningen vermindert immers de kans op blessures.

Aan de hand van een op maat gemaakt schema gaan we samen aan de slag. Je kan werken met een voedingsschema als je dat wenst. Je zal echter ook heel wat educatie rond voeding mee krijgen die je gaan helpen om bewuster om te gaan met voeding. 

Ik geloof dat kleine aanpassingen in je voeding, je verder zullen brengen dan een voedingsschema. Daarnaast ontvang je regelmatig mails met informatie over thema’s die met sport en gezondheid te maken hebben. Wat je ook kiest, we vinden ongetwijfeld een formule die bij je past.

Een postieve mindset

Via sport wil ik je mindset een positieve draai geven. Want onze mindset is een belangrijk gegeven in ons dagelijks leven. Als mental coach help ik je om op een andere manier naar het leven te kijken.

Tegenslagen zijn er om te overwinnen. En de manier waarop je ermee omgaat is jouw keuze. Je gedachten bepalen dan ook voor een groot deel wat je voelt en hoe je reageert. Via fysieke en mentale training verleggen we je grenzen zodat je opnieuw meer zelfvertrouwen krijgt.

Hoe ga ik te werk?

De eerste sessie is een screening waarbij we samen op zoek gaan naar compensaties die je lichaam maakt bij bepaalde bewegingen. We doen daarbij verschillende oefeningen die de mobiliteit en stabiliteit van je spieren en gewrichten zichtbaar maken.

Hangen je schouders naar voren? Of heb je een holle rug? Dan heb je een compensatie.

Op basis van deze screening stellen we een trainingschema op, 100% op maat.

Belangrijk daarbij is om rond die compensaties te werken zodat je houding en stabiliteit optimaal zijn voor we verdergaan.

Tijdens de eerste 4 weken leren we elkaar beter kennen. Ik ondersteun je fysiek, mentaal én in je voeding.

Samen gaan we op zoek naar manieren om je stress en slaap te verbeteren.

De sessies nadien daag ik je verder uit om uit je comfortzone te treden. Uiteraard blijf ik ook je houding en techniek in het oog houden.

Onze formules

Ik bied drie formules aan, waarbij de focus telkens ligt op het werken aan je houding en blessurepreventie.

Bij Fitboost krijg je 1 op 1 (mental) coaching én een programma op maat. Je kan ook kiezen om te werken met een voedingsschema. Via de applicatie Vytal ontvang je dan dagelijks receptjes, waarbij je alles naar wens kan aanpassen of zelfs gezinsleden kan aanduiden om te weten hoeveel ze van elk ingrediënt nodig hebben.

Formule 1: Foundation

– 1 sessie per week van 60 min.
– Basic Fit Halle
– € 250/maand of € 310/maand voor een duo training

Formule 1
Foundation
Formule 2
Elevate

Formule 2: Elevate

– 2 sessies per week van 60 min.
– Basic Fit Halle
– € 400/maand of € 510/maand voor een duo training

​Formule 3: Elite

– 3 sessies per week van 60 min.
– Basic Fit Halle
– € 480/maand of € 680/maand voor een duo training

Wist je trouwens dat je 10% korting krijgt wanneer je een nieuwe klant aanbrengt?

Formule 3
Elite

Reviews

What they
say…

Vragen?

Heb je een vraag of wens je een kennismakingsgesprek? Contacteer mij dan!

Do it
for you!