Verzend- en retourvoorwaarden

1. Verzendvoorwaarden

a) Orderverwerkingstijd

Succesvol geplaatste bestellingen ontvangen een e-mailbevestiging met de bestelgegevens. Als je geen e-mail ontvangt, controleer dan je spam of neem contact met ons op voor een bevestiging. Houd rekening met 2-3 werkdagen voor de verwerking van je bestelling voordat deze wordt verzonden. We doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk uit te voeren.

b) Verzending

We verzenden vanuit Halle – België tot aan je deur. We werken met Bpost om je pakjes te leveren. Wanneer we je bestelling hebben verwerkt, ontvang je een track & trace e-mail waarmee je je bestelling kunt volgen. Controleer bij het afrekenen of je het juiste afleveradres hebt ingevuld. Als je per ongeluk een fout hebt gemaakt met je adres, kun je je adres wijzigen via de track & trace e-mail of we proberen het recht te zetten door contact op te nemen met Bpost. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor niet-levering als gevolg van fouten in het opgegeven adres.

c) Verzendopties

De verzendkosten en levertijden verschillen. De levering duurt tussen de 2 en 5 werkdagen nadat uw bestelling is verzonden door Bpost. Bpost levert pakketten van maandag tot zaterdag.
De levertijd kan langer zijn als het erg druk is rond restocks, lanceringen of uitverkoop!!! Onze excuses voor het ongemak, we doen ons uiterste best om je items zo snel mogelijk te bezorgen.

d) Verzendingskosten

We leveren alleen in België
Gratis verzending voor bestellingen vanaf 70€.
Voor bestellingen onder 70€ zijn de verzendkosten 4,99€. (dit kan veranderen tijdens de verkoop!)

 

2. Retour- en omruilbeleid

Als je hulp nodig hebt met je bestelling, neem dan onmiddellijk contact met ons op via mail info@fitboost-coaching.be. We kunnen je bestelling niet meer wijzigen nadat deze is verzonden.

Retourneren kan via een Bpost kantoor.
Het retouradres is Weerstandsstraat 15, 1502 Lembeek met geadresseerde Fitboost Coaching.

a) Retourneren

We accepteren retourzendingen tot 30 dagen na levering, als het artikel ongebruikt en in originele staat is. We betalen het volledige orderbedrag minus de verzendkosten terug als we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. Stuur ons om privacy redenen een e-mail met het juiste rekeningnummer.

b) Retourneren tijdens uitverkoop

Uitverkoop met % korting:
We accepteren retourzendingen tot 30 dagen na levering, als het artikel ongebruikt en in originele staat is. We betalen het bedrag terug dat je tijdens de uitverkoop hebt betaald, ook al is de uitverkoop afgelopen op het moment dat je het artikel hebt geretourneerd.

UITVERKOOP:
Deze artikelen worden niet terugbetaald (40%, 50%, 70% korting)

2 + 1 koop:
Het is mogelijk om je artikel terug te sturen om het te ruilen voor een andere maat of een ander artikel (indien op voorraad). Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor artikelen die tijdens deze sale zijn gekocht. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om je geld terug te krijgen als je dezelfde legging in twee verschillende maten hebt gekocht om er later een terug te sturen. Je kunt wel retourneren, maar je krijgt geen geld terug omdat je 1 artikel gratis hebt gekregen tijdens deze sale. Als je denkt dat dit niet van toepassing is op jouw bestelling, stuur ons dan een bericht.

​Hebben we een fout gemaakt bij je bestelling of is het product beschadigd aangekomen?
Stuur ons dan een e-mail met je bestelnummer en een foto van het verkeerde/beschadigde product(en). We zullen dit per geval bekijken, maar we zullen ons best doen om tot een bevredigende oplossing te komen.